Studerende

I Koncern IT får du mulighed for at omsætte din viden fra studiet til konkret erfaring med komplekse opgaver

I Koncern IT vil vi udnytte den nyeste faglige viden, og vi tror på, at selvom du stadig er studerende, har du noget værdifuldt at bidrage med. Vi giver derfor vores studerende chancen for at arbejde selvstændigt med opgaver, der giver mening – også i forhold til at styrke din faglige profil, og ikke mindst give kompetencegivende erfaringer. Her bliver du ikke kun sat til at skrive referater. 

Læs mere om, hvilke muligheder vi tilbyder studerende

Vis alle

Studiejob

Er du studerende, har vi mange forskellige studiejobs, som løbende bliver slået op – du kan for eksempel arbejde som projektassistent og hjælpe med til at digitalisere København i samarbejde med vores dygtige projektledere. Du kan også komme helt tæt på driften og arbejde med infrastruktur eller supportere vores 45.000 it-brugere.

Vi er en agil organisation, der følger med udviklingen – og det skal vores medarbejdere også. Derfor tilbyder vi dig en arbejdsplads, der prioriterer at udvikle og udfordre dine kompetencer på flere niveauer, så du kan udnytte dit potentiale.

Du kan altid følge med i vores ledige stillinger, som løbende bliver slået op her.

Specialesamarbejde - KIT Accelerator

Skal du til at skrive dit speciale, og vil du gerne arbejde med en aktuel problemstilling i en af Danmarks største it organisationer?

I Koncern IT tilbyder vi specialestuderende at indgå i et tilrettelagt samarbejde, hvor du bl.a. vil få adgang til relevant data og blive koblet på en supervisor gennem hele forløbet. 

Der er nu lukket for tilmelding, men følg på vores LinkedIn / forsiden når vi åbner op igen i 2025. 

 

Studieby København

Indtil vi igen åbner for specialesamarbejdspladser kan du altid søge inspiration til andre samarbejder i Københavns Kommune, samt læse mere om studiemiljøet i København på Studieby København

https://studieby.kk.dk/