Koncern IT's graduateprogrammer

Er du nyuddannet, ambitiøs og interesserer du dig for it? Så er Koncern IT's graduateprogrammer måske noget for dig.
Billede
Graduates 2022

Hos Koncern IT har vi to graduateprogrammer - et program for generalister og et program for tekniske profiler. Fælles for begge programmer er, at der bliver lagt stor vægt på at understøtte din faglige udvikling gennem løbende sparring, både med din personaleleder og din mentor fra direktionen, som begge følger dig, mens du gennem programmet løser opgaver i forskellige dele af organisationen og skærper dine kompetencer. Du er fastansat i Koncern IT fra starten, og efter dit 18-måneders graduateforløb vil du få en stilling i et serviceområde, der matcher dine kompetencer og interesser.

Nedenfor kan du læse mere om vores graduateprogrammer.

Koncern IT's graduateprogrammer

Vis alle

Graduateprogram for generalister

Som graduate i Koncern IT får du en unik mulighed for at komme tæt på kerneforretningen i én af Danmarks største it-organisationer. Det betyder, at dine opgaver vil have en volumen og kompleksitet, du ikke finder mange andre steder. Hos os bliver du sat i front på tilrettelæggelsen af dit eget graduateforløb. Det giver en optimal mulighed for at strukturere forløbet, så du udvikler dig mest muligt og får lov til at prøve kræfter med prioriterede og strategisk vigtige opgaver i hele organisationen. Som graduate i Koncern IT er du ikke nødvendigvis it-ekspert på forhånd, men vi søger dig, der er ambitiøs, tager ansvar samt har interesse for at arbejde med it og kan se mulighederne i samspillet mellem it og forretning. 

Adgangskrav

En kandidatgrad og maksimalt et par års erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Ansøgningsfrist

Vi søger igen fra Marts - Maj 2024.

Vi søger et nyt hold af graduates i foråret 2024 med opstart 1. september 2024. Du kan møde os på diverse karrieremesser, hvis du vil have mulighed for at møde en graduate personligt og høre mere om programmet. Følg os på LinkedIn for at se om vi rammer en karrieremesse nær dig. Du er også altid velkommen til at tage fat i Forretningskonsulent Marie Charras på 2332 0574 eller sy8g@kk.dk.

Teknisk graduateprogram

Vores tekniske graduateprogram er for dig med en matematisk eller teknologisk uddannelse, der ønsker en udfordrende og meningsfuld kickstart på karrieren. Som teknisk graduate får du mulighed for at sætte dit præg på de nye og komplekse IT-løsninger, som hver dag hjælper kommunens mange tusinde medarbejdere med at servicere borgere og erhvervsliv i København. Du vil selv være med til at tilrettelægge dit forløb og afdække mulige projekter og arbejdsopgaver, så du udvikler dig mest muligt og får prøvet kræfter med tekniske opgaver i forskellige dele af organisationen — hvad enten du brænder for teknisk projektledelse, implementering af nye systemer eller optimering af sikkerhedsløsninger. 

Adgangskrav

En kortere eller længerevarende uddannelsesbaggrund med et matematisk eller teknologisk afsæt. Og maksimalt et par års erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Ansøgningsfrist

Vi søger igen fra Marts - Maj 2024.

Vi søger et nyt hold af tekniske graduates i foråret 2024 med opstart 1. september 2024. Du kan møde os på diverse karrieremesser, hvis du vil have mulighed for at møde en teknisk graduate personligt og høre mere om programmet. Følg os på LinkedIn for at se om vi rammer en karrieremesse nær dig. Du er også altid velkommen til at tage fat i Forretningskonsulent Marie Charras på 2332 0574 eller sy8g@kk.dk.