Nyuddannet

I Koncern IT får du gode muligheder for at kickstarte din karriere

I Koncern IT gør vi en ære ud af at give dig ansvar fra dag ét, og vores organisering gør at dine kompetencer ofte kommer i spil på nye måder – og du dermed hele tiden udvikler dig fagligt. Vi tilbyder dig et arbejde, der skaber værdi og gør en forskel. Hos os kan du være med til at skabe et bedre, digitalt København for vores 45.000 kolleger og for københavnerne. Vi rådgiver forvaltningerne om ny teknologi, og vi hjælper dem med at udvikle, integrere og anvende teknologierne i deres forretning. Som medarbejder i Koncern IT bliver du en del af Danmarks største arbejdsplads og en af landets største it-arbejdspladser. Derfor kan vi tilbyde dig indsigt i en stor politisk organisation og en kompleksitet og volumen i vores opgaver, som du ikke finder andre steder, og som garanterer dig læring og udvikling fra allerførste dag.

Vi tilbyder dig løn efter gældende overenskomst, 6 ugers ferie, arbejdstelefon og –computer, gode træningsfaciliteter og meget mere. 

Du kan altid følge med i vores ledige stillinger på Københavns Kommunes hjemmeside. Vi har desværre ikke mulighed for at modtage eller håndtere uopfordrede ansøgninger eller CV'er. 

Kickstart din karriere som graduate i Koncern IT
Som nyuddannet har du mulighed for at søge vores ambitiøse graduateprogrammer. Hvert år ansætter vi to hold af cirka fem graduates, som igennem et 18-måneders forløb får lov til at prøve deres kompetencer af i flere dele af Koncern IT. Når forløbet er slut, tiltræder du en fast stilling hos os i det kontor, der bedst matcher dine ambitioner og kvalifikationer. 

Læs mere om vores graduateprogrammer

Lad dig inspirere her

Mød fire af vores dygtige medarbejdere, der hver fortæller deres unikke historie om deres udvikling.