Erfarne profiler - udviklingsveje

I Koncern IT sætter vi pris på rutinerede kræfter. Vi har portrætteret fire af vores dygtige medarbejdere med mange års erfaring i rygsækken, og du kan læse dem herunder.

I Koncern IT arbejder vi på store, komplekse og udfordrende it-projekter som kan gøre en forskel for Københavns Kommunes borgere og medarbejdere. Derfor er det nyttigt med en medarbejderstab som emmer af diversitet, også når det kommer til alder og erfaring. Med mange års erfaring bidrager vores erfarne profiler med enorm og specialiseret viden og bringer kvalitet til vores arbejde med digitalisering. Derudover bidrager kompleksiteten og bredden i Koncern IT's opgaveportefølje, at du i hele dit arbejdsliv kan udvikle dig, møde faglig udfordring og stimulere din nysgerrighed. I Koncern IT er vi stolte af, at have så fagligt dygtige og kompetente medarbejdere med på vores hold.

Vil du dele ud af din viden og erfaring samtidig med, at du lærer af dine kollegaer i alle aldre?

Vis alle

Mød Claus, Projektleder i Koncern IT

Claus har 25 års erfaring som projektleder i it-sektoren. Han sætter pris på en arbejdsplads med diversitet og alsidighed, og det får han i den grad i Koncern IT. Med årtiers erfaring i rygsækken kan han nu selv udstikke retningen og dele ud af sin viden, samtidig med at han selv nyder at lære fra kollegaer i alle aldre.

Vil du gøre en reel forskel for borgere og medarbejdere i Københavns Kommune?

Vis alle

Mød Hanne, Chefkonsulent i Koncern IT

Med sine 25 års erfaring i it-sektoren, har Hanne prøvet kræfterne af både i den offentlige og private sektor. I Koncern IT nyder hun dog, at hun kan følge et projekt fra start og følge det til dørs, fordi Københavns Kommune har musklerne til at skabe en reel forskel for borgere og ansatte i Danmarks hovedstad. Det giver mening til hendes arbejde i hverdagen.

Er det tid til et arbejde der rykker dig og skaber personlig værdi?

Vis alle

Mød Jens, Teamkoordinator i Koncern IT

Jens har været vant til en forudsigelig karriere i højt tempo. I Koncern IT har han i stedet haft fokus på at vække sin nysgerrighed på ny, og det har givet mere værdi både i arbejdslivet og privaten. Han har fået mere tid til det vigtige i alle aspekter af hverdagen.

Er dine hænder varme og dit hoved kreativt?

Vis alle

Mød Trine, Application Manager i Koncern IT

Trine har ikke en klassisk it-baggrund men derimod 17 års erfaring fra sundhedssektoren. Hendes varme hænder er dog ikke blevet kolde efter hendes skifte til it-sektoren og Koncern IT, da hendes hverdag fortsat drejer sig om at hjælpe mennesker.