Digitaliseringskonsulent, ØKF Digitaliseringskontor

Rumet Cilgin

Hvordan ser du på Koncern IT som en arbejdsplads?   

Selvom vi i vores kontor har hele økonomiforvaltningen som vores fokusområde, så er vi fysisk placeret i Koncern IT, hvilket jeg er rigtig glad for. I KIT er der en arbejdskultur der gør det nemt at møde dine kollegaer og arbejde sammen på tværs af de forskellige områder. Der er også meget fokus på medarbejderne, både ift. udviklingsmuligheder, og hvis man gerne vil prøve sine kræfter af et andet sted i organisationen. Jeg startede selv som økonomikonsulent i ledelsessekretariatet (LS), og søgte i ØKF Digitaliseringskontor fordi jeg i min tid i LS lærte, at der sker rigtig mange spændende ting i Københavns Kommune på digitaliseringsområdet, og det ville jeg gerne arbejde mere med.  

     

Hvad er dit bedste råd til en ny kollega?   

Vær ikke bange for at række ud til folk i hele organisationen. Der er en arbejdskultur som er meget åben og hjælpsom på tværs af Koncern IT. 

ØKF Digitaliseringskontor

Digitaliseringskontoret bidrager til kvalitet og compliance i it-anskaffelser i forvaltningen og guider i forretningsgangen for It-anskaffelser i tæt samarbejde med ØKF's forvaltningspartner.