Koncern IT's graduate-program

Er du nyuddannet med en kandidatgrad og samtidig en handlekraftig problemløser, der kan tænke strategisk og formidle en vision?

Så er graduateprogrammet i Koncern IT lige noget for dig. Hos os får du stort ansvar fra dag ét og bliver sat i spidsen for at drive strategiske og komplekse opgaver

Som graduate i Koncern IT starter du i et hold på cirka fem graduates og kan se frem til et fleksibelt og udfordrende 18-måneders forløb, der tilpasses din profil. Du får en unik mulighed for at komme tæt på kerneforretningen i én af Danmarks største it-organisationer. Det betyder, at dine opgaver vil have en volumen og kompleksitet, du ikke finder mange andre steder.

En mentor i direktionen

Hos os bliver du sat i front på tilrettelæggelsen af dit eget graduateforløb. Det giver en optimal mulighed for at strukturere forløbet, så du udvikler dig mest muligt og får lov til at prøve kræfter med opgaver i hele organisationen. Som graduate i Koncern IT er du ikke nødvendigvis it-ekspert på forhånd, men vi søger dig, der er ambitiøs, tager ansvar samt har interesse for at arbejde med it og kan se mulighederne i samspillet mellem it og forretning. 

Samtidig får du:

• En mentor fra direktionen
• Løbende kompetenceudvikling 
• Netværk med andre graduates

Vi følger din udvikling tæt, og når graduateprogrammet afsluttes, fortsætter du din karriere i en fast stilling i kontoret med det rette match.

Hos os kommer du i første række

Din baggrund, dine kompetencer og dine visioner for fremtiden er vigtige byggesten i dit graduateforløb. Igennem et 18 måneders forløb, bliver du mødt med udfordrende projekter på tværs af Koncern IT. Vi er nemlig fokuseret på at fremme din karriere. Koncern IT er en agil organisation, der følger med udviklingen – og det skal vores medarbejdere også. Derfor tilbyder vi dig en arbejdsplads, der prioriterer at udvikle og udfordre dine kompetencer på flere niveauer, så du kan udnytte dit potentiale. På den måde bliver du optimalt klædt på til, at forstå Københavns Kommunes it-dagsorden og understøtte den udvikling, som følger af flere komplekse projekter.

Adgangskrav

En kandidatgrad og maksimalt et års erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Ansøgningfrist

Ansøgningsfristen til graduateprogrammet 2020 er udløbet. Du kan møde os på diverse karrieremesser, hvis du vil have mulighed for at møde en graduate personligt og høre mere om programmet. Følg os på LinkedIn for at se om vi rammer en karrieremesse nær dig. Du er også altid velkommen til at tage fat i HR Konsulent Sofie Fabritius Kornmaaler på 6119 7768 eller lq5n@kk.dk.