Du er her

Digital København 2018

Digital transformation og nye teknologier i en offentlig kontekst

Teknologien udvikler sig i dag med eksponentiel hastighed og bliver hele tiden hurtigere og smartere. Det giver mulighed for nye forretningsmodeller og skaber samtidig behov for forandringer, hvor myndigheder må forny sig og medarbejdere må styrke deres kompetencer. 

Om konferencen

På konferencen vil du gennem oplæg og debatter få indsigt i eksempler på digital transformation og nye teknologier præsenteret af nogle af de digitale frontløbere i Danmark. Kom og hør, hvordan nogle af Danmarks største organisationer arbejder med digital transformation og bliv klogere på nye teknologier som RPA og Machine Learning.

 

Udpluk fra programmet

  • Frank Jensen, Overborgmester i Københavns Kommune: "Hvad betyder digital transformation og anvendelse af nye teknologier for Københavns Kommune?"
     
  • Nikolaj Sonne, journalist og studievært på DR2’s gadgetprogram "So ein Ding": "Teknologistorm med udsigt til orkan"​
     
  • Debat om “Fremtidens digitale kommune” med debatpanel bestående af administrerende direktør i Økonomiforvaltningen, Peter Stensgaard Mørch, direktør i Styrelsen for IT og Læring, Thomas Fredenslund og direktør i Dansk Industri, Lars Frelle-Petersen.
     
  • Kåring af årets digitaliseringsprojekt i Københavns Kommune, der genbruger eksisterende teknologier, løsninger eller koncepter på en ny, innovativ måde.