Du er her

Danmarks bedste til Drupal

20. maj blev der uddelt priser til de virksomheder, som har bygget de bedste løsninger i Drupal. Københavns Kommune hev to priser med hjem.

Sidste år hjemtog KK driften og udviklingen kommunens hjemmesider og intranet. Både KK’s hjemmesider og intranet er bygget i systemet Drupal, som er et såkaldt Open Source (OS) Content Management System (CMS). Opgaven med at drifte og udvikle KK’s websites og intranet ligger i Drupal Teamet i Koncern IT.

Lidt forenklet kan man sige, at Drupal er et webbaseret system som webmasters, lokalredaktører og kommunikationsrådgivere bruger, når de skal lægge indhold ud på et websted og efterfølgende styre indholdet. Systemet er lavet, så man blot skal udfylde nogle prædefinerede felter og formularer med indhold, som typisk er være tekst og billeder.

Danmarks bedste

I fredags dannede Parken rammen om de årlige Drupal Awards, hvor Drupal Leverandørforening kårer de bedste sites og løsninger, der er bygget på Drupal i en række kategorier.

Her i KK har vi nu bevis på, at vi har Danmarks bedste offentlige Drupal Site i form af www.kk.dk og Danmarks bedste Intranet i form af Børnemenuen. KK’s intranet KKIntra er meget mere end Børnemenuen, men Børnemenuen er et godt eksempel på en af de løsninger, som hvert år bliver udviklet til KK’s samlede drupal platform. I 2014 vandt KK også en Drupal Award for det bedste intranet.

Konstitueret kontorchef Mads Buch Andersen fra Koncern IT’s Drupal Team fortæller:

”Der var otte kategorier i alt, og vi her i KK fik guld i de to af dem, hvilket vi selvfølgelig er virkelig stolte over. Kæmpe skulderklap til mine gode og dygtige kolleger i Drupal Teamet og til de mange webredaktører og projektfolk rundt forvaltningerne som alle knokler for hele tiden at gøre vores samlede platform kk.dk og som KKIntra bedre .”

Kontakt

Mads Buch Andersen - 2336 8648