Bliv graduate

Bliv graduate i Koncern IT. Hos os får du stort ansvar fra dag ét og bliver sat i spidsen for at drive strategiske og komplekse opgaver.

Som graduate i Koncern IT starter du på et hold af cirka fem graduates og du kan se frem til et fleksibelt og udfordrende 18-måneders forløb, der tilpasses din profil. Du får en unik mulighed for at komme tæt på kerneforretningen i én af Danmarks største it-arbejdspladser. Det betyder, at dine opgaver vil have en volumen og kompleksitet, du ikke finder andre steder.

En mentor i direktionen

Du bliver sat i front på tilrettelæggelsen af dit eget graduateforløb. Det giver en optimal mulighed for at strukturere forløbet, så du udvikler dig mest muligt og får lov til at prøve kræfter med opgaver i hele organisationen. Som graduate i Koncern IT er du ikke nødvendigvis it-ekspert på forhånd, men vi søger dig, der er ambitiøs, tager ansvar, har interesse for at arbejde med it og kan se mulighederne i samspillet mellem it og forretning.

Samtidig får du:

  • en mentor fra direktionen
  • løbende kompetenceudvikling
  • netværk med andre graduates

Vi følger din udvikling tæt, og når graduateprogrammet afsluttes, fortsætter du din karriere i en fast stilling hos os i et kontor med et godt match.

Vi fremmer din karriere

Din baggrund, dine kompetencer og dine visioner for fremtiden er vigtige byggesten i dit graduateforløb. Igennem et 18-måneders forløb, bliver du mødt af udfordrende projekter på tværs af Koncern IT, som har til formål at fremme din karriere. Koncern IT er en agil organisation, der følger med udviklingen – og det skal du som medarbejder også. Derfor prioriterer vi at udvikle og udfordre dine kompetencer på flere niveauer, så du kan udnytte dit potentiale. På den måde bliver du optimalt klædt på til, at forstå Københavns Kommunes it-dagsorden og understøtte den udvikling, som følger af flere komplekse projekter.

Adgangskrav

En kandidatgrad og maksimalt et års erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Ansøgningfrist

Vi søger et nyt hold af graduates i foråret 2022. Du kan møde os på diverse karrieremesser, hvis du vil have mulighed for at møde en graduate personligt og høre mere om programmet. Følg os på LinkedIn for at se om vi rammer en karrieremesse nær dig. Du er også altid velkommen til at tage fat i HR Konsulent Sofie Fabritius Kornmaaler på 6119 7768 eller lq5n@kk.dk.